Premiul de Aur pentru calitateși prestigiu în domeniul culturii decernat Dnei Valeria Şeican / Noutăţi, Evenimente

VALERIA ŞEICAN A OBŢINUT PREMIUL DE AUR PENTRU CALITATE ȘI PRESITIGIU ÎN DOMENIUL CULTURII 

 

Pe 24-25 iunie, 2013, la Roma, a avut loc Summit-ul pentru Calitate și Management, în cadrul căruia a avut loc ceremonia de decernare a Premiilor pentru Calitate și Prestigiu, la care a participat Republica Moldova reprezentată de Valeria Şeican, Directorul Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu”, obţinând Premiul de Aur pentru calitate și prestigiu în domeniul culturii. 

Summit-ul pentru calitate, organizat de Otherways International Research & Consults se desfăşoară pentru a recunoaşte şi a promova prestigiul companiilor de succes, a organizațiilor și oamenilor de afaceri, conducători de succes. Roma este orașul-gazdă care se bucură de liderii de afaceri din țările nemembre UE de pe 5 continente participând la prestigiosul forum internațional. Imaginea unui lider este apreciată de oamenii de afaceri din 68 de țări din întreaga lume, lideri din domenii de activități diferite, profesioniști în economie, artă și imaginii corporative, experților în domeniul calității, precum și personalități din mediul academic și reprezentanți ai corpului diplomatic.

 

Criteriile pe care bazează:

  • Excelență în Conducere și Managementul Afacerilor
  • Calitate și Excelență
  • Denumire comercială Afaceri și Prestige
  • Tehnologie, inovare și extindere

 

Față în față cu viitorii parteneri sau clienți

Aproximativ 68 de delegați ale companiilor din întreaga lume, se concentrează asupra modului de a dezvolta afaceri, se aduna in fiecare an la acest eveniment faimos pentru a face schimb de idei, discuta despre subiecte legate de desfășurarea activității și iniţierea noilor proiecte de colaborare. Astfel, Tearul Național de Operă și Balet Maria Bieșu va beneficia de mediatizare pe 24 de editoriale electronice internaționale în presa de specialitate Otherways.

Premianții reprezintă o forță în oportunitățile de colaborare, oferind posibilitatea iniţierii noilor acorduri cu profesioniști din țări şi continente diferite.

Calendarul Spectacolelor:
Noutăţi

Informații la numărul de telefon: 022 24 51 04