Felicitări Maestrului Mihai Munteanu Artist al Poporului / Noutăţi, Evenimente

 

Teatrul Naţional de Operă şi Balet  transmite   omagiul, gratitudinea şi urările de sănătate, inspiraţie şi noi realizări solistului de operă baritonului Andrei Donos Artist al Poporului, cu prilejul jubileului de 55 de ani !
Maestrul va susţine în data de 29 octombrie 2011, un spectacol jubiliar, în care  va interpreta rolul lui Rigoletto din opera cu acelaşi nume de Giuseppe Verdi.
Pe această cale, îi mulţumim Maestrului pentru interpretarea de excepţie a personajelor, pentru personalitatea creativă şi temperamentul activ, exigenţa profesională şi inspiraţia continuă.
Colectivul  vă asigură de deosebitul respect, înalta apreciere, imensa dragoste  şi recunostinţă.
La mulţi ani!

 

 Teatrul Naţional de Operă şi Balet "Maria Bieșu" transmite omagiul, gratitudinea şi urările de sănătate, inspiraţie şi noi realizări solistului de operă Maestrului Mihai Munteanu Artist al Poporului, cu prilejul jubileului de 70 de ani!

Maestrul va susţine în cadrul Festivalului Internațional de operă și balet Maria Bieșu, în data de 14 septembrie 2013 un spectacol jubiliar, în care va interpreta rolul lui Canio din opera PAIAŢE de R. Leoncavallo.

Pe această cale, îi mulţumim Maestrului pentru interpretarea de excepţie a personajelor, pentru personalitatea creativă şi temperamentul activ, exigenţa profesională şi inspiraţia continuă.Colectivul vă asigură de deosebitul respect, înalta apreciere, imensa dragoste şi recunostinţă.

La mulţi ani!

Calendarul Spectacolelor:
Noutăţi

Informații la numărul de telefon: 022 24 51 04