7 Martie, ora 16:00, Concert în nou format - O FLOARE PENTRU TINE.../ Noutăţi, Evenimente

 

 În cadrul festivalului Internaţional de Muzică Mărţişor 2015, ediția 49-a Teatrul Naţional de Operă şi Balet ”Maria Bieșu” propune publicului meloman un eveniment inedit, un Concert ce va surprinde prin frumusețe, originalitate și unicitate.
 7 martie, ora 16:00, 
 ”O FLOARE PENTRU TINE...”
Concertul organizat într-un nou format de excepție, va surprinde ființele dragi prin frumusețe și eleganță, oferindu-le un buchet de creații celebre
 
Femeia este cea care inspiră mariiartiști în operele lor de artă, ea fiind simbolul frumuseții, eleganței și a rafinamentului.
 
Conducerea Muzicală – Dumitru Cârciumaru
Scenografia – Iurie Matei, Artist al Poporului

 7 martie, ora 16:00 ”O FLOARE PENTRU TINE...”

Concert într-un format nou dedicat Zilei Internaționale a femeilor

 

7 martie , ora 16.00, în cadrul  Festivalul Internațional "Mărțișor-2015" Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu”  prezintă un concert festiv dedicat frumoaselor doamne, cu genericul "O floare pentru tine…"

 

În  program vor răsuna șlagăre cunoscute ale muzicii mondiale, de la latino la jazz, de la creații de operă la cele mai bune piese în stil pop, din repertoriul autorilor cunoscuți, precum: Astor Piazzolla, Camille Saint-Saens, Giuseppe Verdi, Charles Aznavour, Perez Prado, Arturo Marquez, Andrew Lloyd Webber, Cesare Andrea Bixio.

Concertul din 7 martie va implica participarea soliștilor de operă și balet. Scena va fi la dimensiuni optime pentru a găzdui toți artiștii și peste 100 de orchestranți ce vor fi ghidați sub bagheta tânărului și promițătorului dirijor – Dumitru CÂRCIUMARU.

Atmosfera elegantă va fi nuanțată cu ornamente și decorații extrem de sugestive realizate de renumitul scenograf  Iurie MATEI, Artist al Poporului.

Geniile muzicii vor cădea la picioarele frumoaselor doamne, iar Teatrul de  Operă și Balet va pregăti minunate surprize pentru cel mai sensibil și elegant public feminin! Ce fel de surprize vor fi - este un secret!

Cu siguranță Veți avea parte de o atmosferă de sărbătoare și emoții extraordinare în cel mai mare teatru din R. Moldova!

Calendarul Spectacolelor:
Noutăţi

Informații la numărul de telefon: 022 24 51 04