Ioan Paulencu Artist al Poporului-70 de ani/ Noutăţi, Evenimente

Unul din cei mai străluciţi interpreţi 
 ai Teatrului  Naţional  de  Operă  şi  Balet,
Ioan Paulencu Artist al Poporului, rotungeşte frumoasa vârstă de 70 de ani

Bas-ul care a cucerit publicul cu fiecare reprezentaţie, va prezenta un concert inedit pe 5 decembrie, ora 16.00, pe scena Teatrului  Naţional  de  Operă  şi  Balet, cu prilejul omagierii septuagenare. Amatorii distinsei arte vor avea ocazia să-l descopere pe Maestrul Paulencu într-o interpretare de excepţie cu muzică clasică dar şi populară, atmosfera de sărbătoare şi voia bună devenind componenta esenţială a spectacolului.

Cântăreţul care se distinge printr-o tehnică vocală performantă, timbru plăcut, va interpreta creaţii de o muzicalitate remarcabilă, care i-au consolidat o bună reputaţie, atrăgându-i admiraţia publicului de pretutindeni şi numeroase onoruri. Un loc aparte în concert îl vor ocupa discipolii şi colegii de breaslă ai Maestrului care vor evolua în nota cerută de exigenţele spectacolului.

Prezenţa scenică selectă, eleganţa, interpretarea excepţională sunt atributele pe care concertul jubiliar le va oferi publicului. Aşteptăm cu drag iubitorii artei frumosului la acest eveniment marcant.

        Profitând  de această ocazie, colectivul Teatrului  Naţional  de  Operă  şi  Balet îşi exprimă deosebita admiraţie faţă de personalitatea Maestrului, apreciind activitatea, talentul şi atitudinea profesionistă faţă de arta lirică naţională. Graţie consacrării întru promovarea valorilor autentice, putem remarca în persoana acestuia o prezenţă activă în promovarea şi valorificarea culturii noastre pe plan naţional şi internaţional. Cu prilejul aniversării a 70 de ani din ziua naşterii îi dorim maestrului inspiraţie, creativitate şi multă sănătate. La mulţi ani!

Calendarul Spectacolelor:
Noutăţi

Informații la numărul de telefon: 022 24 51 04