Giselle – feeria basmului în dans!/ Noutăţi, Evenimente

Marţi, 1 noiembrie 2011, toţi amatorii artei coregrafice au avut deosebita ocazie să fie parte a unui eveniment extraordinar în universul cultural al Republicii Moldova. Publicul  a savurat un spectacol de excepţie în coregrafia  lui Jean Coralli, Jules Perrot şi Marius Petipa -  « Giselle » cel mai faimos titlu de balet clasic mondial  semnat de A. Adam.

Marea surpriză a serii a constituit-o distribuţia de excepţie, care a evoluat în scena Teatrului. Cel mai remarcabil solist de balet  din spațiul european, prim solistul Wiener Staatsoper, invitatul de onoare a Tnob–  Mihail Sosnovschi în rolul  Prinţului Albert susţinut de cunoscuta şi iubita solistă a publicul chişinăuean –Cristina Terentiev Maestru în Artă.

 Soliştii şi artiştii de balet împreună cu orchestra TNOB condusă de Svetlana Popov au reuşit să creeze o atmosferă feerică, care a cuprins întreaga sală arhiplină a Teatrului. Emoţionaţi până la lacrimi, spectatorii au resimţit fiece mişcare, fiece sentiment trăit de solişti în scenă, exploadând în ovaţii  şi aplauze nesfârşite.

Basmul s-a împlinit!

Calendarul Spectacolelor:
Noutăţi

Informații la numărul de telefon: 022 24 51 04