(AUDIO) "Traviata" - un spectacol de Mărţişor/ Noutăţi, Evenimente
În cadrul Festivalului Muzical Internaţional "Mărţişor-2010",  la Chişinău, în  opera "Traviata" de Verdi, pentru prima oară vor evolua tenorul Marius Manea şi soprana Cristina Simionescu din Romănia.

Protagoniştii spectacolului şi administraţia Teatrului de operă şi balet au susţinut cu acest prilej o conferinţă de presă.

Relatează Tatiana Guţu.

AUDIO

http://www.voceabasarabiei.net/index.php/stiri/social/7317-audio-qtraviataq-un-spectacol-de-mrior

Teatrul Naţional de Operă şi Balet invită publicul meloman pe 2 martie, ora 18.00, la un spectacol de vis „Traviata", cu Cristina Simionescu în rolul Violettei Valery şi Marius Manea în rolul lui Alfredo Germont, a anunţat astăzi în cadrul conferinţei de presă Directorul General al Teatrului Naţional de Operă şi Balet, Valeria Şeican.

Soprana Cristina Simionescu, originară din România, ultima dată a fost în Basarabia acum 15 ani, încă pe cînd era studentă. Simionescu a spus că a rămas surprinsă atunci cînd a primit invitaţia de-a interpreta rolul Violettei Valery pe scena teatrală de la Chişinău anume în cadrul Festivalului Internaţional „Mărţişor-2010". „Visul meu este să o cunosc pe artista poporului, Maria Bieşu" a declarat Simionescu pentru Radio Vocea Basarabiei.

Printre oaspeţii din România invitaţi special pentru acest spectacol „Traviata" se numără: tenorul Marius Manea, soprana Cristina Simionescu, dirijorul Dorel Munteanu şi baritonul Vitalii Dumitru-Malai. Pe patru şi nouă martie, în cadrul Festivalului Internaţional „Mărţişor 2010", pe scena Teatrului Naţional de Operă şi Balet vor avea loc şi alte două spectacole cu începere de la ora 18.00 „Arta, dragostea şi primăvara" şi „Frumoasa din padurea adormita".

Calendarul Spectacolelor:
Noutăţi

Informații la numărul de telefon: 022 24 51 04