Debutul săptămânii

Joi 11 noiembrie 2010 şi Duminică 14 noiembrie 2010 la orele 18.00  Teatrul Naţional de Operă şi Balet  prezintă un adevărat regal cu Lacul Lebedelor de P.I. Ceaikovski, un regal de dans, un regal de muzică, de costume, de scenografie , de lumini.

Spectacolul dat, desemnat  a fi  unul dintre cele mai celebre şi fermecătoare balete ale clasicii mondiale, va fi marcat în această săptămână, prin debutul solistului trupei de balet – Tudor Tudose în rolul Prinţului Siegfried .

Împreună cu fermecătoarea şi talentata Anastasia Homiţcaia în rolul Odettei- Odiliei şi alături de soliştii trupei de balet, care completează acest regal, tânărul solist  va prezenta publicului feeria dansului fermecător, istoria unei poveşti de dragoste atotcuprinzătoare, a unor sentimente capabile să înfrunte orice obstacol din calea lor fie vrajă sau blestem.

Chişinăuenii vor avea ocazia să-l descopere pe Ceaikovski simfonizând muzica baletului, aceasta devenind din fundal sonor pentru acţiunea de pe scenă componenta esenţială a spectacolului. Binele va anula maleficul, transformând lebăda în fata cea frumoasă şi expresivă, aparent fragilă. Prezentarea este o poveste, o fericire care vorbeşte în pas de dans, dar şi o iubire care se naşte şi se dezvoltă pe muzica lui Ceaikovski. Eleganţă în mişcări, prezenţă scenică, interpretare excepţională sunt atributele pe care spectacolul „Lacul Lebedelor“ le va oferi publicului.

Vă aşteptăm cu drag!

Calendarul Spectacolelor:
Noutăţi

Informații la numărul de telefon: 022 24 51 04