O seară de revelion la Teatrul Naţional de Operă şi Balet

Teatrul Naţional de Operă şi Balet prezintă senzaţia anului – cea mai rafinată, elegantă şi sublimă atmosferă a Revelionului într-un concert de excepţie. Vino să petreci anul în armonia lui Strauss, Kalman, Verdi, alături de stelele scenei lirice basarabene.

Cei mai buni dintre cei buni, cele mai importante voci ale scenei lirice din Moldova şi cele mai influente personalităţi culturale ale anului vin la Balul de Revelion. Concertul-feerie va avea loc în data de 29 decembrie 2011, începând cu ora 18:00, la Teatrul Naţional de Operă şi Balet.

Timp de aproape doua ore, iubitorii de frumos vor putea urmări un spectacol complex, în cadrul căruia atmosfera de sarbatoare va fi intercalată cu momente artistice de excepţie, realizate de artiştii şi orchestra Operei Naţionale, condusă de prim-dirijorul Andriy Yurkevych şi regizată de Eleonora Constantinov Artist al Poporului.

Dans, muzică, şampanie, voie bună şi cele mai frumoase urări din partea colectivului TNOB celor care vor intra în lumea miraculoasă a artei pe 29 decembrie 2011, 18:00.

La Mulţi Ani!!!

 

Calendarul Spectacolelor:
Noutăţi

Informații la numărul de telefon: 022 24 51 04